JHT TIEDOTTAA MATERIAALISALKKU JÄÄVUOROLISTA LIPUNMYYNTIVUOROT TYTTÖKIEKKO JOHTOKUNTA KIOSKI SEURAN YHTEYSTIEDOT TULE SINÄKIN MUKAAN!

Tule mukaan seuratoimintaan!

Tule mukaan JHT:n toimintaan!

JHT Kalajoki ry on perinteikäs ja arvostettu jääkiekkoon erikoistunut urheiluseura. 
Toimintamme pääpaino on laadukkaassa juniorityössä ja kasvatuksessa, jota haluamme edelleen kehittää Kalajoen kaupungin, kaupungin sivistystoimen, koulujen ja Kalajoki Akatemian kanssa.

Puitteet Kalajoella ovat erinomaiset. Seuran valmennus- ja ohjaajatoiminta koostuu aktiivisista asiantuntijoista. Käytössämme on jäähalli keskeisellä, helposti saavutettavalla paikalla kaupungin keskustassa. Hallissa on käytössä uusi turvakaukalo. 

Tavoitteenamme on tarjota kaikille lähiseudun lapsille ja nuorille mahdollsuus tutustua jääurheiluun ja jääkiekkoon.

Toiminnassamme on mukana eri-ikäisiä pelaajia sekä heidän tukijoukkonsa. JHT:n edustusjoukkue pelaa Suomi-sarjassa. JHT Kalajoki ry kannustaa kaikkia ikäryhmiä jääkiekon pariin. Kuluvalla kaudella JHT:lla on juniorijoukkueet Leijona-kiekkokoulu-, G , F2, F1, E2, E1, D2, D1, C2  ja B -ikäluokissa.  Junioritoiminnan eteenpäin vieminen on entistäkin tärkeämpää kiekkoilun mahdollistamiseksi kaikissa ikäluokissa. 

Koulutamme myös joukkueiden taustalla ja seuratoiminnassa mukana olevia tukijoukkoja säännöllisesti. Tarjoamme valmennuskoulutuksen lisäksi mm. järjestysmies- ja hygieniapassikoulutuksia uusille järjestysmiehille ja kioskityöntekijöille. Autamme myös koululaisia ja opiskelijoita suorittamaan työssäoppimisjaksoja urheilun ja seuratoiminnan maailmassa. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan tukitoimintoihimme, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@jht.fi!

Yhdessä tekeminen on huippuhauskaa ja alati elossa oleva jäähalli vetää puoleensa niin aktiiviharrastajia kuin lajin kannustajia.

Tule sinäkin jäseneksi ja mukaan tukemaan JHT:n toimintaa. Kannustetaan lapsia ja nuoria valitsemaan liikunta osaksi terveitä elämäntapoja! 
Jäseneksi pääset suorittamalla seurallemme jäsen- tai kannatusmaksun. Maksut kaudelle ovat seuraavat:

Henkilöjäsen                    10 €
Perhe                               20 €
(Lisää viestikenttään perheenjäsenten nimet) 
Kannatusmaksu                vapaasti valittava summa

Jäsenmaksuntuotto käytetään JHT Kalajoki ry toiminnan tukemiseen
-    KIITOS TUESTASI!

Markku Heikkilä, Puheenjohtaja JHT Kalajoki ry

 

 

 

 

 

 

 

Saajan tilinumero

FI30 5099 0740 0234 53

OP Kalajoki

 

 Saaja

JHT Kalajoki rySelite

Jäsenmaksu JHT Kalajoki ry 2015–2016


Maksaja

 

Eräpäi

 

 

 

EUR


Tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Viimeisimmät ottelut

Ei menneitä otteluita viimeisen neljän viikon aikana.