Edustusjoukkueen tehohyökkääjä sivuun

JHT:n edustusjoukkueen monivuotinen tehohyökkääjä Tomi Gronoff joutuu jättämään pelihommat toistaiseksi. Hänen viime kaudella saamansa vamma ei ole parantunut toivotulla tavalla ja kun tähän lisätään muitakin vammoja, on yhtälö haastava.

- En ole pystynyt harjoittelemaan sarjan vaatimalla tasolla ja mielestäni se olisi väärin joukkuekavereitanikin kohtaan, jos tulisin puolikuntoisena mukaan. Suomi-sarja on aikaa vaativa sarja ja tällä hetkellä töiden ohella pelaaminen vaatisi ehdottomasti vammattomuutta. En ole lopettanut vielä pelaamista, mutta nyt on pakko ottaa pieni aikalisä. Paluu JHT:n paitaan ei ole todellakaan pois suljettu, kunhan saan nämä tämän hetken ongelmat selätettyä. Kasassa on hieno joukkue jälleen ja toivonkin totta kai, että viime kausien menestys saa jatkoa, Gronoff itse kertoi päätöksestään.

Myös päävalmentaja Petrell kommentoi uutta käännettä:

Pallen sivuun jäänti on todella valitettavaa, sillä olin kaavaillut hänelle suurta roolia tulevallekin kaudelle. Ymmärrän kuitenkin hyvin hänen päätöksensä ja arvostan sitä, että hän tiedostaa sarjan vaatimukset. Vaikka en todellakaan poissulje Pallen pelaamista vielä tulevallakin kaudella, niin seurana meidän on yritettävä reagoida ja saada mahdollisimman hyvä saappaiden täyttäjä. Kiire meillä ei ole, mutta verkot on vesillä ja uuden pelaajan on oltava meille kaikin puolin sopiva.

< Takaisin edelliselle sivulle

Tulevat ottelut

19.08.2017 klo 12:00
Harjoitusottelu
JHT A vs Ahmat A

20.08.2017 klo 15:00
Harjoitusottelu
JHT vs Asplöven (swe)

02.09.2017 klo 12:00
Harjoitusottelu
JHT A vs Sport Akatemia

09.09.2017
Harjoitusottelu
Asplöven (swe) vs JHT

Viimeisimmät ottelut

18.08.2017
Suomen Cup 1. kierros
Raahe-Kiekko vs JHT

12.08.2017 klo 15:00
Jussi Jokinen All Stars vs JHT